Appareils et accessoires
Salted Egg Yolk Custard Buns
Prép. 30min
Total 25h
25 pieces
Ingrédients
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
320.7 mg
Protides
2.4 g
Calories
555.6 kJ /
132.8 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is always Room at our Table
36 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Pas d’évaluation
Spicy Beef with Red Capsicums
30min
Stir-fry Chayote
25min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Sambal Kangkung
10min
Chicken Rendang
1h 35min
Cereal Prawns
30min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Nyonya curry chicken bun
2h 45min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Onsen Eggs
50min