Appareils et accessoires
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Prép. 15min
Total 5h
4 portions
Ingrédients
-
red wine750 g
-
100 g waterPort wine100 g
-
water250 g
-
sugar350 g
-
cinnamon sticks2
-
star anise2
-
orange zest 2 pieces (1 cm x 3-4 cm)
-
Bosc pears (approx. 180 g each), peeled4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
17.6 mg
Protides
1.2 g
Calories
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
125.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4hod. 40min.
Lemon glaze madeleines
24hod. 30min.
French vanilla canelé
49hod. 5min.
Peach Melba Foam Trifles
40min.
Mixed Herbs Rice
35min.
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30min.
Plum Clafoutis (TM6)
1hod. 15min.
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Žádné hodnocení
Peanut Butter Ice Cream
8hod. 20min.
Tempura vegetables
30min.
Romany creams
1hod. 15min.