Appareils et accessoires
Ginger Scallion Fish Slices
Prép. 5min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
678.7 mg
Protides
26.4 g
Calories
836.1 kJ /
199.8 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
5.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Pork Ball Soup With Cabbage
Keine Bewertungen
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min