Appareils et accessoires
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Prép. 30min
Total 10h
16 portions
Ingrédients
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
163 mg
Protides
11.5 g
Calories
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Lipides
28 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
15.5 g
Glucides
47.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Thick and Creamy Custard
Pas d’évaluation
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Pas d’évaluation
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Date and Nut Balls
20min
Basic Soup Purée
Pas d’évaluation
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Pas d’évaluation
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Wakame gomasio
20min
Apple Nut Bread
Pas d’évaluation
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Pistachio cream
15min