Appareils et accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Prép. 25min
Total 2h 20min
4 portie
Ingrédients
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1365.4 mg
Protides
70.9 g
Calories
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Lipides
95.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
48.6 g
Glucides
4.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
Pas d’évaluation
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Dunne grissini
Pas d’évaluation
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Wit Brood
Pas d’évaluation
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Pasta met crème van pistache
30min
Béchamelsaus
15min
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation