Appareils et accessoires
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Prép. 30min
Total 6h 30min
6 portie
Ingrédients
-
bloem50 g
-
zout2 tl
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
kalfsvlees stuk, pezen vrij in blokjes gesneden (ongeveer 5 cm x 5 cm)800 g
-
verse korianderbladeren (zie tip)10 g
-
verse peterseliebladeren (zie tip)10 g
-
verse basilicumbladeren (zie tip)10 g
-
olijfolie20 g
-
spekblokjes200 g
-
500 g rode uien, in partjes gesnedenuien in partjes gesneden500 g
-
40 g brandywitte rum40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
lente-uien gesneden100 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. rozemarijn, munt en tijm (zie tip)25 g
-
rode wijn100 g
-
vloeibare rundsbouillon300 g
-
roggebrood (ongeveer 1000 g)1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1527.9 mg
Protides
40.5 g
Calories
2553.4 kJ /
610 kcal
Lipides
23.2 g
Fibre
8.3 g
Graisses saturées
6.6 g
Glucides
52.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Chorizo Quiche
2h 30min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Wit Brood
Pas d’évaluation
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Pas d’évaluation
Gyoza met kip en knoflook
45min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation