Appareils et accessoires
Krokant gebraad met moutbiersaus
Préparer. 20min
Total 2h 40min
6 portie
Ingrédients
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optionnel)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optionnel)1 tl
Infos nut. par 1 portie
Calories
570 kcal /
2388 kJ
Protides
56 g
Lipides
30 g
Glucides
17 g
Fibre
2.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
4h
1h 20min
Pas d’évaluation
1h 55min
1h
50min
20min
40min
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation