Appareils et accessoires
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Prép. 30min
Total 5h 30min
8 portie
Ingrédients
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optionnel) met spek omhuld20
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1106.5 mg
Protides
116.8 g
Calories
3849 kJ /
919.9 kcal
Lipides
42.4 g
Graisses saturées
14.4 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met parmaham en walnoten
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation