Appareils et accessoires
Aardappelen met Varkensribbetjes
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
185.4 mg
Protides
29 g
Calories
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Lipides
35.7 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
9.3 g
Glucides
41.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Prime Board
Pas d’évaluation
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation
Gyoza met kip en knoflook
45min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min