Appareils et accessoires
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Prép. 15min
Total 40min
4 portion
Ingrédients
-
zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width450 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water510 g
-
mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced570 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
red wine or Marsala wine30 g
-
Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
621.3 mg
Protides
6.4 g
Calories
733.3 kJ /
175.3 kcal
Lipides
11.3 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
21 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1h 45min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Apricot liqueur
30min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Pas d’évaluation
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8h