Appareils et accessoires
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
carrots14 oz
-
zucchini small, unpeeled14 oz
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt to taste
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
54.4 mg
Protides
1.4 g
Calories
287.7 kJ /
68.8 kcal
Lipides
3.7 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
8.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Apple Sauce
20min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Vegetable Soup
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chopped Vegetable Salad
10min