Appareils et accessoires
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prép. 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingrédients
Eggs
-
large eggs cold6
-
water to fill to 1 liter mark
Easter Nests
-
unsalted butter to grease
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallot½ oz
-
sour cream1 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
351.2 mg
Protides
6.5 g
Calories
672.6 kJ /
160.7 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our Table
26 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cacio e Pepe
30min
Aperol Spritz®
10min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Pas d’évaluation
Smoked Salmon Dip
10min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Southern Black-Eyed Peas
1h 35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Pasta Primavera
35min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Roasted Vegetable Pizza
1h 20min