Appareils et accessoires
Pizza Diavola
Prép. 15min
Total 1h 30min
3 portions
Ingrédients
Dough
-
water7 ½ oz
-
1 tsp barley maltsugar1 tsp
-
½ oz fresh yeast, crumbledactive dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
salt1 tsp
Topping
-
semolina to sprinkle2 tsp
-
fresh mozzarella cut into pieces (1 in.)7 oz
-
5 oz pepperoni, slicedNapoli salami sliced5 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle½ oz
-
9 oz tomatoes, type baby Roma, halvedpomodorino tomato halved9 oz
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2849.7 mg
Protides
43.6 g
Calories
4162 kJ /
994.7 kcal
Lipides
43.7 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
15.8 g
Glucides
104.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens Are A Window To The World
25 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin Seed Butter
35 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
Keine Bewertungen
Spiralized Apple Fritters
35 Min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Spiced Beef Sausages
40 Min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Peanut Butter Kiss Cookies
40 Min
Pasta Primavera
35 Min
Coconut and almond milk shake
10 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Goji Berry Smoothie Bowl
5 Min
Oat, Bran and Quinoa Porridge with Blueberry Compote
25 Min