Appareils et accessoires
Japanese Ramen Noodle Soup
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
pork belly14 oz
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (shoyu) divided2 oz
-
sesame oil2 tsp
-
water divided63 ½ oz
-
dried ramen noodles13 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
chicken broth32 oz
-
black vinegar1 tsp
-
fresh ginger peeled and thinly sliced1 inch
-
hot paprika½ tsp
-
large eggs2
-
nori seaweed (3 in. x 1 in.)12 pieces
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, to garnish2
-
toasted white sesame seeds to garnish2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2966.6 mg
Protides
29.9 g
Calories
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Lipides
77.7 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
28.8 g
Glucides
69.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens Are A Window To The World
25 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara
40min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Creamy Butter Chicken
1h
Vegan Bolognese
50min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min