Appareils et accessoires
Mushroom Risotto (TM6)
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
1 oz yellow onionsshallots1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Arborio rice (e.g. Arborio)11 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced9 oz
-
water25 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
110.6 mg
Protides
13.8 g
Calories
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
69.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club - First Edition
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2h 5min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Grated Carrot Salad
10min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Béchamel Sauce
15min
Mushroom risotto
30min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Pesto Pasta Salad
30min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Ground Beef Taco Filling
25min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min