Appareils et accessoires
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
629.9 mg
Protides
18.6 g
Calories
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
10.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (using modes)
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Floating islands on white chocolate custard
1 Std. 5 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.