Appareils et accessoires
Sambal Petai Prawns
Prép. 5min
Total 20min
3 portions
Ingrédients
-
cooking oil50 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
belacan20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
whole prawns medium-sized, cleaned and shell removed200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
1583 kJ /
378 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spicy Asian
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Lemak
45 min
Char Kway Teow
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Sambal Belacan
10 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 h 25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Nasi Lemak
45 min
Chicken Porridge
35 min