Appareils et accessoires
Calzone Napoletano
Prép. 25min
Total 1h 40min
4 pieces
Ingrédients
Dough
-
water450 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (optionnel) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
2151.3 mg
Protides
47.5 g
Calories
4501.5 kJ /
1075.9 kcal
Lipides
33.6 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
14.8 g
Glucides
144.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
White Bread
3h
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Quick Bread
50min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min