Appareils et accessoires
Champagne crème cake
Prép. 25min
Total 55min
12 sneetjes
Ingrédients
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
6.3 g
Calories
1196 kJ /
286 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1 g
Glucides
43.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Naan (Hindoe brood)
2h
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
XXL - Pompoensoep
50min
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation