Appareils et accessoires
Hamburger Buns with Stout Beer
Prép. 25min
Total 3h
12 portions
Ingrédients
-
stout beer6 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour18 oz
-
salt2 tsp
-
onion powder (optionnel) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease4 oz
-
non-stick cooking spray
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (optionnel)2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
415.3 mg
Protides
7.1 g
Calories
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Lipides
10.1 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
34.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Bread
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chili Oil Noodles
30min
Classic Deep Dish Pizza
4h 20min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5h 40min
Habanero Salsa
10min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Pizza sauce
30min
Long Rise Pizza
20h
Classic Pancakes
50min
Southern Black-Eyed Peas
1h 35min
Beignets
3h
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Four Cheese Pizza
25min