Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger (see Tips)
- 3 tbsp fresh coriander leaves, stems and roots, plus extra leaves to serve
- dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp ground turmeric
- 2 spring onions/green onions, white part only, cut into pieces
- 1 tbsp peanut butter (smooth)
- 20 g oyster sauce
- 10 g tamari sauce (see Tips)
- 10 g sesame oil
- 120 g pumpkin, deseeded and cut into pieces, peeled if preferred
- 880 g water
- 1 ½ tsp stock paste
- 500 g chicken breast, cut into strips (3 cm)
- 2 tsp Chinese five spice
- 200 g lite coconut milk
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into small pieces
- 130 g vermicelli noodles
- 1 lime, juiced, plus extra cut into cheeks to serve
- fresh red chilli, sliced, to serve
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 3734.7 kJ / 892.6 kcal
- Protides
- 59.1 g
- Glucides
- 77.6 g
- Lipides
- 39.1 g
- Graisses saturées
- 13.6 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 758 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Creamy chicken curry and rice
45min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Creamy beef curry
1h 15min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Lamb sausage ragu
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min