Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Lace Cookies with Nutella
30 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40 Min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 Std.
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Keine Bewertungen
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 Std. 20 Min
Chocolate Pecan Pie
1 Std. 55 Min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5 Min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 Min
Ube Coffee
10 Min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 Min