Appareils et accessoires
Kreplach
Prép. 30min
Total 55min
15 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
806 mg
Protides
12 g
Calories
766 kJ /
182 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Tonijnkroketten
1h 30min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h