Appareils et accessoires
Cholent
Prép. 20min
Total 5h
8 porties
Ingrédients
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 8 porties
Sodium
5072 mg
Protides
130 g
Calories
7249 kJ /
1726 kcal
Lipides
59 g
Fibre
24 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
172 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Sushi tacos
1h
Italiaanse brunch
1h 30min
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Shakshuka
50min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Kip garam masala
50min