Appareils et accessoires
Cholent
Prép. 20min
Total 5h
8 porties
Ingrédients
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 8 porties
Sodium
5072 mg
Protides
130 g
Calories
7249 kJ /
1726 kcal
Lipides
59 g
Fibre
24 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
172 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Gekruide lamstaart
40min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Azteca taart
1h
Zoetzure vis met rijst
1h 5min