Appareils et accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
595 mg
Protides
2 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Beef Rendang
1h 30min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Char Kway Teow
25min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Coconut Jelly
3h 15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min