Appareils et accessoires
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (optionnel) to garnish2 - 3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1198.8 mg
Protides
11.1 g
Calories
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
52.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Food Trends 2022
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Pas d’évaluation
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Begedil Daging
30min
Salted Egg Yolk Custard Buns
Pas d’évaluation
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Cereal Prawns
30min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Ayam Masak Kicap
40min
Onsen Eggs
50min
Ramen Noodle Soup
40min
Mantao
1h