Appareils et accessoires
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
water500 g
-
verse groene erwten gepeld400 g
-
teentjes knoflook2
-
ui gesneden in vier1
-
olie met neutrale smaak20 g
-
lamsschouder, ontbeend gesneden in stukken600 g
-
currypoeder1 el
-
kokosmelk500 g
-
banaan in stukjes gesneden1
-
mango, rijp in stukjes gesneden1
-
zout aan te passen aan de smaak
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten grof gehakt met een mes2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
518.3 mg
Protides
36.5 g
Calories
4151.5 kJ /
999.8 kcal
Lipides
78 g
Fibre
10.8 g
Graisses saturées
43.3 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Verwarmende gerechten
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip met warme aardappelsalade
55min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Gestoomde spinaziecake
35min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Vichyssoise met pasta
35min
Gierst met kip en curry
35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min