Appareils et accessoires
Vegan red velvet cupcakes
Prép. 30min
Total 4h
12 stuks
Ingrédients
Veganistisch roomkaasglazuur
-
rauwe cashewnoten 30 min. in heet water geweekt en uitgelekt200 g
-
suiker100 g
-
citroensap30 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
kokosroom (het romige deel van kokosmelk)100 g
-
veganistische margarine30 g
Veganistische cupcakes
-
amandelmelk250 g
-
witte azijn40 g
-
zout½ tl
-
suiker150 g
-
rode voedingskleurstof½ tl
-
zonnebloemolie120 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloem250 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
247.9 mg
Protides
5.9 g
Calories
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Lipides
22.8 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
43.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Veen- en vlierbessen punch
Pas d’évaluation
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Linzenbrood
1h 55min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Harira
7h