Appareils et accessoires
Vegan red velvet cupcakes
Prép. 30min
Total 4h
12 stuks
Ingrédients
Veganistisch roomkaasglazuur
-
rauwe cashewnoten 30 min. in heet water geweekt en uitgelekt200 g
-
suiker100 g
-
citroensap30 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
kokosroom (het romige deel van kokosmelk)100 g
-
veganistische margarine30 g
Veganistische cupcakes
-
amandelmelk250 g
-
witte azijn40 g
-
zout½ tl
-
suiker150 g
-
rode voedingskleurstof½ tl
-
zonnebloemolie120 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloem250 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
247.9 mg
Protides
5.9 g
Calories
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Lipides
22.8 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
43.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Brownies
50 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Chocolade toffee cake
2 Std.
Roggebrood
Keine Bewertungen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 Std. 20 Min
Worteltaart
2 Std.
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min