Appareils et accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Prép. 10min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
31 g
Calories
2087 kJ /
497 kcal
Lipides
35 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Mexico
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Levercake
1h 50min
Vegan kruimeldeeg
45min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Zeevruchtensoep
30min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation