Appareils et accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Prép. 10min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
31 g
Calories
2087 kJ /
497 kcal
Lipides
35 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Mexico
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Linzensoep met spinazie
50min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation