Versions compatibles
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Biscuiți amaretti
- 1 albuș, de la ou mare
- 80 g zahăr extrafin
- 120 g migdale măcinate
- ½ linguriță extract natural de migdale
Umplutura de piersici
- 5 piersici, mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi
- unt nesărat, pentru uns
- 30 - 40 g fulgi de migdale, după gust
Zabaglione
- 60 g vin Marsala sec
- 60 g vin alb, sec
- 120 g zahăr
- 5 fire de șofran
- 6 gălbenușuri, de la ouă medii
- 1 priză sare de mare
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protides
- 15.1 g
- Glucides
- 68 g
- Lipides
- 28.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Supă de conopidă mov
Pas d’évaluation
Nuci în amestec cu rozmarin și mirodenii
Pas d’évaluation
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2h 10min
Batoane din fulgi de alac și fulgi de porumb
Pas d’évaluation
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2h
Pielmieni
1sa 10 dk
Chili con carne gătit lent
5 godz. 5 min
Crumble cu piersici
2h 35min
Salsa verde
10min
Piept de rață sous-vide
Pas d’évaluation
Tarte cu vinete și brânză de capră cu ceapă caramelizată
1sa 15 dk
Pesto
10min