Appareils et accessoires
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Prép. 5min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
80.6 mg
Protides
4 g
Calories
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
31.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Neapolitan Pizza
9h
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Red Velvet Waffle
20min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Gingerbread Milkshake
5min
Whipped Cream
10min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h