Appareils et accessoires
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Prép. 15min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
28 g
Calories
1144 kJ /
273 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2.2 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Turkije
9 Recettes
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Mallorcaanse vissoep
40min
Muntthee
25min
Couscous met lam en groenten
50min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Azteca taart
1h