Appareils et accessoires
Taartje met chocolade-praliné
Prép. 5min
Total 2h 30min
6 porties
Ingrédients
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optionnel) voor de afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
123.5 mg
Protides
9.2 g
Calories
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Lipides
43.2 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
58.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Rabarbertaart
55min
Geluksbal-raketspiezen
Pas d’évaluation
Pannenkoeken
1h 15min
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Rogge flatbreads
Pas d’évaluation
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Pas d’évaluation
Marmercake
2h