Appareils et accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
628.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Concord druivenparels met champagne
Pas d’évaluation
Gewone yoghurt
14h
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation