Appareils et accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
628.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min