
Appareils et accessoires
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
Préparer. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
red onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
coconut oil30 g
-
red peppers cut in 2 pieces80 g
-
sweet potatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
tomato purée20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
cannellini beans, tinned drained and rinsed400 g
-
creamed coconut50 g
-
water400 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Infos nut. par 1 portion
Calories
260 kcal /
1088 kJ
Protides
6.5 g
Lipides
11.6 g
Glucides
32.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

AUTUMNAL SOUPS
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande