Appareils et accessoires
Geroosterde porchetta met peren en uien
Prép. 1h
Total 12h
16 porties
Ingrédients
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
303.7 mg
Protides
12.9 g
Calories
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Lipides
67.3 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
24.4 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Beef Wellington
10h 10min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Zuurkool
Pas d’évaluation
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min