Appareils et accessoires
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Prép. 25min
Total 16h 50min
6 porties
Ingrédients
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
559.2 mg
Protides
23.5 g
Calories
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Lipides
26 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
29.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanillevla met rabarber
50min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Tzatziki
20min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Miso carbonara udon noedels
25min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Couscous met lam en groenten
50min
Ciabattabroodjes
3h 30min
Bulgur en rode linzensoep
50min