Appareils et accessoires
Gegrilde octopus met aardappelen
Prép. 10min
Total 2h 45min
4 porties
Ingrédients
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1401.1 mg
Protides
53.3 g
Calories
1950 kJ /
466.1 kcal
Lipides
14.6 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
28.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min