Appareils et accessoires
Sous-Vide Turkey Breast
Prép. 15min
Total 3h
4 portions
Ingrédients
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
709.6 mg
Protides
39.8 g
Calories
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Apple Buckle Cake
2h
Five-Seed Bread
1h 50min
Mistletoe Matcha Bread
2h 30min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Mac "n" Cheese Burger
3h 10min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Mini Laxpuddings
1h 10min
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Cinnamon Dolce Coffee
15min
Guava Paste Cookies
45min