Appareils et accessoires
Ground Bison Meat
Prép. 5min
Total 35min
450 g
Ingrédients
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 450 g
Sodium
313.5 mg
Protides
113 g
Calories
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Lipides
107.6 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
37.5 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Rose and Hibiscus Latte
10min
Chocolate cake pops
1h 55min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25min
Shrimp Cakes
30min
Salmon Miso Soup
30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Eggplant Sauté
30min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Festive Baguette
3h 45min
Shrimp Sauté
25min