Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 gramů hlávkového zelí, bílého
- 300 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička kmínu
- 2 čajové lžičky soli
- olej, na vymazání
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 60.7 g
- Lipides
- 6.1 g
- Fibre
- 6.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Plněná rajčata s fetou
Pas d’évaluation
Adžika
40min
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Rustikální chléb
2 Std.
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Drůbeží nářez
Pas d’évaluation
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Pas d’évaluation
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Pas d’évaluation
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min