Kip met 'mole verde' saus
TM6 TM5 TM31

Kip met 'mole verde' saus

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 100 g pompoenpitten
  • 60 g pinda's, geroosterd, ongezouten
  • 80 g ijsbergsla, in stukken
  • 100 - 150 g verse bladspinazie, grof gehakt
  • 1 lente-ui, enkel het groene deel
  • 1 takje verse koriander, enkel de bladeren
  • 1 takje verse peterselie, enkel de bladeren
  • 1 serrano chilipeper
    ou 1 verse jalapeñopeper
  • 1 snuifje gemalen komijn
  • 2 el zout, naar eigen smaak
  • 400 g groene tomatillo, gehalveerd
    ou 400 g groene tomaten, in blokjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 g olie met neutrale smaak
  • 100 g uien
  • 280 - 400 g water (zie tip)
  • 8 kippenboutjes, met vel (zie tip)

Infos nut.
par 1 portie
Calories
1130 kJ / 269 kcal
Protides
27 g
Glucides
7 g
Lipides
16 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives