Appareils et accessoires
Kip met 'mole verde' saus
Prép. 10min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1130 kJ /
269 kcal
Lipides
16 g
Fibre
4 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Verfrissende Melkdrank
5min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Hazelnootbavarois
6h 40min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Mallorcaanse vissoep
40min