Appareils et accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Prép. 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
2280 kJ /
545 kcal
Lipides
45 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Appeltaart
Pas d’évaluation
Geraspte Wortelsalade
10min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Baba met rum
Pas d’évaluation