Appareils et accessoires
Nyonya kip-curry bun
Prép. 10min
Total 2h 45min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
521 mg
Protides
23 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
35min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min