Appareils et accessoires
Bessenmix-yoghurt
Prép. 10min
Total 12h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
96 mg
Protides
7 g
Calories
635 kJ /
151 kcal
Lipides
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentatie modus
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Vruchtenroomijs
5min
Gewone yoghurt
14h
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Vanille yoghurt
12h 20min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Citrus lekkernij
50min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Harde pistachekoekjes
45min
Speltbrood
1h 45min