Appareils et accessoires
Sticky Gochujang Marinade
Prép. 5min
Total 10min
400 g
Ingrédients
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
1451.5 mg
Protides
4.7 g
Calories
502.7 kJ /
120.2 kcal
Lipides
2.1 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magical Marinades
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Peppercorn Sauce
30min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Turkish Spiced Lamb Bites
1h 30min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Char Siu Marinade
10min