Appareils et accessoires
Koken van speltgraan
Prép. 5min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
610 mg
Protides
10.8 g
Calories
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Lipides
4.2 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rijstkoker modus
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade Moelleux
15min
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Koken van bulgur
35min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Havermoutpap met vers fruit
15min
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation