Versions compatibles
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g ulei vegetal
- 300 g legume (ex. țelină, morcovi, praz), tăiate bucăți (vezi recomandarea)
- 1 cățel de usturoi
- 100 g ceapă, tăiată în optimi
- 50 g pastă de roșii
- 4 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. salvie, rozmarin), doar frunzele (vezi recomandarea)
- 100 g sare grunjoasă
- 30 g vin roșu
- 1 foaie de dafin, uscată
- 300 g carne tocată de vită, desfăcută bucăți
- Infos nut.
- par 400 grame
- Calories
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protides
- 65 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 90 g
- Graisses saturées
- 27 g
- Fibre
- 13.6 g
- Sodium
- 1982 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pate de ficat cu Riesling
3h
Tocană de linte cu chorizo
Ninguna valoración
Înghețată cu lemn dulce
Ninguna valoración
Ceai rusesc
Ninguna valoración
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Ninguna valoración
Jeleu de merișoare
Ninguna valoración
Sorbet de lămâie
8h 30min
Supă cu paste și fasole
40 Min
Gem de zmeură
40 Min
Ceai verde cu turmeric
Ninguna valoración
Supă toscană de fasole
50 分钟
Solyanka (Ciorbă ucraineană picantă)
2 Std.