Appareils et accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Prép. 30min
Total 1h 45min
8 porties
Ingrédients
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1220 kJ /
291 kcal
Lipides
8 g
Fibre
3 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Profiteroles
2h
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Abrikozenlikeur
30min
Vissticks met tomatensaus
50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Familie kip galette
1h 55min
Mosterd-dillesaus
2h 15min