Appareils et accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Prép. 30min
Total 1h 45min
8 porties
Ingrédients
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1220 kJ /
291 kcal
Lipides
8 g
Fibre
3 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Rucola taart
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min