Appareils et accessoires
Classic beef burgers (MEATER+®)
Prép. 25min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
934.6 mg
Protides
45.5 g
Calories
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Lipides
19.1 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
39.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 Min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Hamburgers
30 Min
Fish fingers with tomato sauce
50 Min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Buffalo Ranch Dressing
5 Min
Fondant au chocolate
50 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min